Waarom ik met supplementen van Vitakruid werk

Sindskort werk ik officieel met de supplementen van Vitakruid, zo kan ik mijn clienten voorzien van extra voedingsstoffen, mocht dit nodig zijn. In eerste instantie richt ik me met de behandeling op het verbeteren van de voeding, hiermee leg je de basis voor het aanpakken van gezondheidsklachten. Maar met alleen voeding kom je er helaas niet. Ik ben zelf geen voorstander van het lukraak slikken van allerhande supplementen onder het mom “baadt het niet dan schaadt het niet”. Ik vind dat je alleen supplementen moet slikken als deze echt ondersteunend werken voor je gezondheid. Dat betekent ook dat de stoffen die in supplementen zitten opgenomen moeten kunnen worden. Als je maag en darmen erg van streek zijn kunnen sommige supplementen niet werken en dat zou dan weggegooid geld zijn. Ik zet supplementen in op het moment dat ik zie dat er een tekort is, bijvoorbeeld door een bloed-of ontlasting onderzoek of de psychische gesteldheid van iemand als gevolg van tekorten.

De reden dat ik voor Vitakruid heb gekozen en niet voor één van de vele andere supplementenmerken is omdat Vitakruid werkt vanuit de orthomoleculaire visie en de oprichtster, welke nog steeds de mede-eigenaar van het kleine bedrijf is Vitakruid is gestart met haar kennis over de Traditionele Chinese Geneeskunde. Er wordt dus gekeken naar de orthommoleculaire kant maar ook vanuit de kruiden die in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Zo kun je bij haar ook een serie supplementen kopen die alleen de Chinese kruiden bevatten.

Het fijne aan Vitakruid vind ik dat het een Nederlands bedrijf is met een klein team zodat de lijnen kort zijn en je altijd contact op kunt nemen als er vragen zijn.  Daarnaast worden er regelmatig lezingen gegeven voor de therapeuten zodat je nog beter geadviseerd wordt.

De grondstoffen worden eerst gemengd, en dit wordt verwerkt tot los poeder, capsules, of tabletten. De capsules zijn van vegetarische grondstoffen.

Wil je advies of producten van Vitakruid bestellen met de klantenkorting? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek.