Overgangs

transformatie

De overgang is een periode van transformatie, het is niet voor niets dat  heel veel vrouwen in hun overgang een burnout of voedselintoleranties krijgen. Naast het aanpassen van je voeding speelt de psychologie en stress een heel grote rol. Daarom ben ik een voorstander van cursussen als deze waarin je leert met deze periode in je leven om te gaan. Samen met een voedingsadvies en de juiste ontspannende beweging heb je zo een totaalpakket om van je overgang een succes te maken en met een schoon schip de tweede helft van je leven in te gaan.

“Krijg in 7 stappen een positief en ontspannen leven na je veertigste”

Tijdens de overgang verandert je hormoonhuishouding. Hierdoor wordt het natuurlijk evenwicht verstoord en kunnen er klachten ontstaan.

Sommige klachten kunnen geestelijk van aard zijn. Denk aan stemmingswisselingen, concentratieverlies, angstgevoelens en depressies. Deze klachten zijn minder bekend dan bijvoorbeeld opvliegers of overgewicht die ook door de overgang veroorzaakt kunnen worden.

In deze cursus van Ria Camelle, met meer dan 50 video’s met oefeningen en technieken leer je alles over hormonen, je chakra’s en hoe je je zelfbeeld kunt veranderen om van angst en depressie in de overgang af te komen en dichter bij je zelf te komen.

Lees hier meer over deze cursus.