Heb je lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf komt?

Zegt de dokter dat je er maar mee moet leren leven?

Dat hoeft niet, je kunt het heft in eigen hand nemen en met begeleiding je voeding aanpassen.

Voeding beinvloed iedere cel in ons lichaam,

verkeerde voeding kan ziek maken, goede voeding kan helen.

Wil je het roer omgooien en ervaren wat een op maat gemaakt voedingspatroon voor jou kan betekenen?  Lees dan verder!

 

dreamstime_l_50063555Mijn werkwijze is gericht op heling door middel van voeding vanuit de kern van je lichaam. Vanuit de klacht gaan we stap voor stap terug naar de diepere laag. Een gezondheidsklacht of stoornis is vaak het gevolg van een onderliggende verstoring in het lichaam. Zo kan een hoofdpijn ontstaan vanuit de darmen of de lever en vermoeidheid uit de bijnieren. Door middel van een uitgebreid intakegesprek wil ik samen met jou achterhalen waar het probleem is ontstaan. Van hier uit gaan we werken naar een balans in de verschillende organen met als doel om de klachten te verminderen of te verhelpen.  Dit proces is voor iedereen anders en vergt een persoonlijke benadering.

Mijn doel is jou een zo persoonlijk mogelijke begeleiding te geven zodat je dicht bij jezelf blijft en optimaal van je eigen kracht gebruik kunt maken.

Zo kun je ook in de periode na de begeleiding makkelijker je nieuwe voedingspatroon volhouden. Het advies wat ik geef is gericht op voeding, maar ook bewegen is een belangrijk onderdeel om de balans te herstellen.

Op de pagina consult kun je meer lezen over mijn werkwijze en hoe je een eerste afspraak kunt maken.