Een belangrijk deel van mijn werkzaamheden bestaat uit het opzetten, coordineren en begeleiden van de uitvoering van projecten voor bedrijven, (welzijns)organisaties en zorginstellingen op het gebied van voeding. 

Projecten

ThuiskoksFeijenoord december 2015- april 2016 

De doelen van het project zijn: het verminderen van de eenzaamheid onder ouderen en het bevorderen van gezondere eetgewoontes.

Een project om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden en ouderen te voorzien van een gezonde maaltijd, opgezet door de St.Wijkkeuken van Zuid en St. Dock. Voor dit project worden vrijwilligers opgeleid tot kok, deze koks gaan bij ouderen thuis koken. Dat is gezellig en gezond! Om de koks te trainen in het vak en het project te stimuleren worden er wekelijks aanschuiftafels georganiseerd waar buurtbewoners voor €4,- een drie gangen menu krijgen. Ik begeleidde als trainer/chefkok de kookteams op 4 locaties en leidde hen op tot zelfstandig werkende kookteams waarbij kennis van voedingsleer, samenwerken in de keuken en planning de basis was. In het kader hiervan verzorgde ik de lessen HACCP.

KLIK Like you!  september 2015-heden

KLIK. Like you! Voor, door en met kinderen in de leeftijd tussen 8‐12 jaar,  in Oud‐Charlois in Rotterdam. Via een participatieve aanpak en kunstzinnige methoden worden de kinderen op een speelse, creatieve en actieve wijze bewust gemaakt van hun leefomgeving en gezondheid.

KLIK. Like you! beoogt kinderen en gezinnen in kansarme situaties te versterken zodat zij weer regie krijgen over hun leven en gezondheid.

Voor dit project ben ik de voedingscoordinator waarbij ik verschillende deelnemende partijen koppel en begeleid en maak ik een lesprogramma voor kinderen en ouders om op een speelse wijze gezonde voeding een vast onderdeel van het dagelijkse leven te maken.