Paleo planner

 

Waarom verzin ik niet zoiets? Van die handige dingen. 

Dat denk ik dan als ik zoiets tegenkom als de Paleoplanner. Want de grootste reden waarom veel mensen afhaken bij het paleodieet is dat ze zoveel tijd kwijt zijn aan het bedenken wat ze gaan eten en het maken van een planning. Zeker in het begin kan dat lastig zijn omdat je een heel nieuw eetpatroon aanleert.  Ik denk dat zo’n planner superhandig is al hulpmiddel bij het paleodieet.

Er zit een stappenplan bij en een iPhone app met boodschappenlijstjes.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wat is het precies?

Een website waar elke week nieuwe recepten opstaan voor ontbijt, lunch en diner. Er staan meer dan 175 recepten in  de database en er komt iedere week wat bij. Als ik zelf net zou beginnen met het Paleodieet zou ik wel met deze website aan de slag gaan, want ik weet dat ik zelfs nu nog dagen heb waarop ik geen zin heb om na te denken. Dan biedt zo’n planner uitkomst.

De planner is opgezet door Mitchel van Duuren, een kei in paleo en programma’s maken, dus ik verwacht dat deze website dan ook goed in elkaar zit. Dit is de website, kijk zelf of je het wat vind. En als je het gaat gebruiken wil je mij dan laten weten of het voor je werkt?

[prisna-google-website-translator]

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF