E-BOEKEN

Ik heb fibromyalgie en histamine intolerantie. Ik at al gezond dacht ik maar kwam er niet uit, samen met Lisa heb ik gewerkt aan een voedingsplan. Naast histamine arm eten keken we ook naar ontstekingsremmende voeding, ik ben nu, na een half jaar, zo goed als pijnvrij en ik voel me weer fit. Ik fiets weer zoals ik vroeger deed, zo’n 25 km. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt! En ben erg gemotiveerd om zo te blijven eten, want ik voel me er goed bij. 

Gerard van Doesburg, Soest

Door mijn voeding goed na te laten kijken, ben ik me fitter en happy gaan voelen. Ik dacht dat ik heel gezond at, maar bleek veel verborgen suikers te eten en te weinig groenten.  De extra achtergrond informatie die ik kreeg heeft me echt geholpen bij de motivatie. 

Desiree Drogendijk, Amsterdam

Al zo’n 20 jaar had ik migraine waarvoor ik bij veel behandelaars ben geweest, niets hielp echt. Totdat ik op de Lisa’s blog las over histamine intolerantie. Ik ben dat gaan proberen en het hielp enorm om histamine arm te eten. Maar ik wilde niet altijd zo streng op dieet blijven. Ik heb mijn ontlasting laten testen en het bleek dat mijn lever niet goed functioneerde en een lekke darm had. Ik kreeg toen een koolhydraat- en histamine arm dieet aangevuld met supplementen. En voor het eerst voel ik dat er iets veranderd in mijn lichaam. Ik heb ook niet steeds trek in brood. Iets wat ik voorheen soms zelfs ‘s nachts moest eten om te kunnen slapen. De migraine is er nu heel af en toe, alleen als ik veel stress heb, maar ook daar ben ik nu mee aan de slag gegaan met meditatie. Stukje bij beetje gaat het beter. Bedankt Lisa.

Paul Verhage, Tilburg

Ik had altijd darmproblemen en veel histamine klachten, ik had eczeem en was vaak moe. Ik heb me bij Lisa laten testen en het bleek dat ik Candida had. Door dit aan te pakken zijn mijn klachten veel milder geworden, ik kan zelfs weer sporten! Iets wat ik al jaren niet meer deed omdat ik zo moe was. Soms lag ik drie dagen in bed door een histamine reactie. Nu werk ik weer en mijn eczeem is weg!

Sandra Warmerhof, Nijmegen

2 reacties

 1. Marleen Hirsch zegt:

  Wanneer krijg ik mijn e book ?
  Ik heb dit betaald maar nog altijd niet ontvangen . Ontgiften van oxalaat …

 2. Beste Marleen,
  Je hebt een email ontvangen met daarin de link naar het download bestand. Misschien is deze in je spambox terecht gekomen?
  Laat maar even via email weten als je hem niet kunt vinden.
  Groetjes Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.