Na het koken gaan we samen aan tafel om te genieten van de kokerijen.
 
De kookworkshops die APTA Voedingsadvies Rotterdam in samenwerking met St. Rotterdam Kookt  aanbiedt, zijn niet alleen gericht op lekkere gerechten, maar ook op zelf regie te krijgen op je gezondheid
 
De kookworkshops sluiten aan bij de adviezen die ik geef in mijn consulten en zijn voor iedereen te volgen.  Heb je eenmaal gezien, geproefd en zelf ervaren hoe makkelijk het kan zijn om gezond te koken dan wordt het ook makkelijker om dit thuis toe te passen in je dagelijks leven.
 

De kookworkshops beginnen met een informatief gedeelte waarbij de gerechten en hun ingredienten van de kookworkshop centraal staan.

Wat leer je in het algemeen:

  • Welke voeding goed is voor je gezondheid
  • Waarom de gezondheid van de darmen zo belangrijk is
  • Waarom ik zo graag werk met kokosolie en olijfolie
  • Waarom groenten de basis moeten zijn van alle diëten.

En natuurlijk leer je over de speciale ingrediënten die  de kookworkshop worden gebruikt.

De kookworkshops geven je handvatten om de theorie in de praktijk om te zetten zodat je weet wat je doet en waarom je het doet.

Lekker en gezond koken!

salade

Leer hoe je pasta op verschillende manieren kan vervangen zodat je toch lekker Italiaans kan eten zonder gluten, granen en lactose. We gebruiken in deze workshop geen glutenvrije pasta uit de winkel, maar maken zelf pasta uit o.a. groenten.

4 september 2017 

Iedereen wil wel eens lekker snoepen, maar hoe je dat verantwoord, zonder schuldgevoel? In deze workshop gaan we werken zonder granen, lactose of geraffineerde suiker. Zoet was nog nooit zo lekker!

18 september 2017

 

Wat is raw? Hoe rauw is raw? Wat eet je zoal? Je leert bereidingstechnieken en een nieuwe manier om met voeding om te gaan. Rawfood kun je als eetstijl aanhangen of , zoals ik doe, gebruiken als aanvullende voeding voor je dagelijkse dieet. Een heerlijke manier om voldoende groenten binnen te krijgen.

23 oktober 2017