1. Het compleet pakket bestaat uit een intakeconsult van 1 uur:
  • we nemen je gezondheidsgeschiedenis door
  • kijken naar de invloeden op je gezondheid in het dagelijks leven
  • bespreken je huidige eetgewoonten aan de hand van een eetdagboek dat je een week bijhoudt
  • kijken naar je doelen en hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt

2. Na het intakeconsult volgt het adviesgesprek van 30 minuten waarin we je nieuwe voedingsgewoonten bespreken.

Dit voedingsadvies wordt uitgeschreven op papier.  in dit advies staan: een diagnose, eventuele uitslagen van onderzoeken en wat je hier aan kunt doen en de nieuwe voedingsvoorschriften.

Heb je darmklachten en wil je een gedegen advies dan raad je aan via mij een ontlastingsonderzoek te laten uitvoeren. Deze kosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten voor een onderzoek varieren van €25,- tot €199,00 afhankelijk van wat er onderzocht moet worden.

3. Je mag zonder extra kosten tijdens de behandelperiode van maximaal 3 maanden iedere week 1x mailen voor al je vragen en adviezen. Ik kan je dan goed bijsturen zonder dat je op consult hoeft te komen.

Het is aan te bevelen naast email contact ook vervolgconsulten te doen, meestal zijn 3 consulten voldoende, afhankelijk van jouw klachten en gezondheidstoestand. 

4. GRATIS kookworkshop!

 

Het is gebleken dat de adviezen die dietisten en voedingstherapeuten geven erg nuttig zijn maar dat het nog best moeilijk is om ze in de praktijk toe te passen. In een kookworkshop leer je meer over je nieuwe eetstijl en  leer je makkelijke recepten, tips en tricks die het je een stuk makkelijker maken. Bovendien leer je mensen kennen die net als jij dezelfde eetwijze volgen en kun je ervaringen uitwisselen.

Dit is altijd een goede stimulans en het is heel fijn te weten dat jij niet de enige bent met jouw klachten.

Bekijk hier de kookworkshops.

Compleet pakket

Compleetpakket €270,-