Lever

De lever is het belangrijkste orgaan om gifstoffen, hormonen en medicatie af te breken. Een schone goedwerkende lever geeft je het gevoel van een frisse lentebries! Blij, fris en energiek!

ARTIKELEN

Het zonneroosje is een plant uit de malvafamilie, net als stokroos en hibiscus.  Deze plant wordt al 2000 jaar gebruikt vanwege de reinigende werking. Bij het zonneroosje wordt het blad gebruikt. 

 Mijn begeleiding voor netelroos is het ontgiften van de lever, een histamine arm dieet en het lichaam zo goed mogelijk ondersteunen bij de heling door middel van voeding. Een schoon lichaam voorzien van voldoende voedingsstoffen kan sneller helen. 

Bij huidproblemen kijk je daarnaast ook naar jouw relatie met de buitenwereld.

Als je lever niet goed werkt voel je moe, opgeblazen, chagrijnig en kun je meer behoefte hebben om te eten. Junk food, geraffineerde koolhydraten(koekjes etc.) en te veel zijn de ideale voedingsmiddelen om degeneratieve ziekten een welkom te bieden. 

HULP bij ontgifting

zware metalen

Vergiftiging door zware metalen is de ophoping van zware metalen, in giftige hoeveelheden, in de zachte weefsels van het lichaam. Als zware metalen zich ophopen in het lichaam in concentraties die voldoende zijn om vergiftiging te veroorzaken, kan ernstige schade optreden. De zware metalen die het meest worden geassocieerd met vergiftiging van mensen zijn lood, kwik, arseen en cadmium.

oplosmiddelen en Formaldehyde

Ontgifting voor als je gevoelig bent voor oplosmiddelen in verf, lijm parfum en formaldehyde in MDF, spaanplaat, nieuwe kleding, nieuwe meubels, vloerbedekking. Het lichaam is overgevoelig geworden voor heel veel voedingsmiddelen, histamine intolerantie en MCAS en Multiple Chemical Sensitivity.