Faux Witte Chocolade

Na een vakantie komen vaak de goede voornemens. Na iedere vakantie is het drukker dan anders in mijn praktijk. Na een moment van rust, tijd voor jezelf, kom je er vaak achter wat echt belangrijk voor je is. In mijn geval en die van mijn clienten is dat je lijf weer gezond maken en weer normaal kunnen functioneren of nu eindelijk eens die kilo’s er af en je fitter voelen.

Ik heb daarom een Faux Witte Chocolade gemaakt. Het originele recept komt van Chicks Love Food, zij doen honing als zoetmiddel in de chocola, ik steviadruppels van Sweetleaf. Doe echt maar een paar druppels in je chocola, anders is het echt niet lekker. Ik gebruik de stevia zo weinig en sporadisch dat ik een flesje heb uit 2012(!), zwaar over datum en het is nog halfvol. A little bit goes a long way! Het recept is heel eenvoudig en vooral lekker!
Bewaar de chocolade in de koelkast anders smelt de kokosolie, ook als je het mee wilt nemen, naar je werk of een feest: zorg dat het niet boven de 23 graden Celcius komt, dit is het smeltpunt van kokosolie.

VRAAG EEN CONSULT AAN

Faux Witte Chocolade

Ingredienten

  • Ingredienten:
  • 100 gram kokosolie, gesmolten
  • 2 eetlepels roomboter, gesmolten
  • 60 gram geraspte kokos
  • 6 druppels stevia (Sweetleaf Liquid Stevia)
  • een goeie handvol noten (amandel of hazelnoot, of allebei)
  • mespunt vanillepoeder (bruin, dus geen vanillesuiker) of merg uit 1 vanillepeul

Bereiding

  1. Roer alle ingredienten door elkaar en schenk in een bakvorm die je hebt bekleed met bakpapier. (daar kun je dan straks ook de faux chocolade in verpakken)
  2. Enjoy!
https://voedingsadviesrotterdam.nl/faux-witte-chocolade/

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

BEL 0613426644 om kennis te maken en te zien of wij bij elkaar passen te werken aan jouw gezondheid.

[prisna-google-website-translator]